Εδώ μπορείτε να λάβετε άμεσα απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματα που ίσως σας απασχολούν σχετικά με το γάμο.

Ποιο είναι το στυλ σας στη φωτογραφία γάμου?

Από τη στιγμή που ο γάμος είναι ένας συνδυασμός ρεπορτάζ και φωτογραφίας μόδας, τότε κι εγώ δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτα άλλο εκτός από το αυθόρμητο στυλ με glamour στοιχεία, αναδεικνύοντας την κάθε λεπτομέρεια με καλλιτεχνικό χαρακτήρα και πάντα με διακριτική παρουσία στο χώρο. Σκοπός μου σε κάθε γάμο είναι να αιχμαλωτίσω τις αληθινά αυθόρμητες στιγμές που μου προσφέρουν ανά πάσα στιγμή οι πρωταγωνιστές ενός γάμου, δημιουργώντας έτσι ζωντανές εικόνες γεμάτες μοναδικά συναισθήματα που περνάνε ίσως λίγες φορές από τη ζωή μας. Όμως μέσα από μια ιδιαίτερη ματιά και ντυμένες με το ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε ζευγαριού, αυτές οι εικόνες θα μείνουν μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη στο πέρασμα του χρόνου.

Τι υπηρεσίες μπορείτε να μας προσφέρετε στο γάμο μας?

Εκτός από τις κλασσικές υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε την βασική ημέρα του γάμου σας όπως είναι η προετοιμασία γαμπρού, η προετοιμασία νύφης, η τελετή μυστηρίου, οι οικογενειακές φωτογραφίες, η καλλιτεχνική φωτογράφιση ζευγαριού, η φωτογράφιση δεξίωσης και οι φωτογραφίες στο πάρτυ, γνώμη μας είναι πως ο γάμος δεν είναι μόνο αυτά, όταν πίσω από έναν γάμο υπάρχει μια διαδικασία γεμάτη εντάσεις αλλά και συγκινήσεις. Γι αυτό λοιπόν, μπορούμε να καλύψουμε γεγονότα όπως αρραβώνας, pre-wedding, πρόβα νυφικού, bodoir φωτογράφιση, bachelor party γαμπρού ή νύφης, NextDay photoshooting και πολλά άλλα… Ακόμη, υπάρχουν και τεχνικές υπηρεσίες όπως εναέριες λήψεις με drone, rethuce φωτογραφιών, fine art ή exclusive επεξεργασία σε κάθε φωτογραφία αλλά και δημιουργικό ενός ή περισσότερων άλμπουμ. Θα χαρούμε να επιλέξετε κάποια από τις υπηρεσίες μας.

Μπορείτε να αναλάβετε την δημιουργία και εκτύπωση ενός ή παραπάνω άλμπουμ?

Βεβαίως και μπορούμε πέρα από το κομμάτι της λήψης να αναλάβουμε την επεξεργασία, δημιουργία μακέτας, εκτύπωση και βιβλιοδεσία κορυφαίας ποιότητας ψηφιακών άλμπουμ. Το στυλ των άλμπουμ που δημιουργούμε, αποτελείται από το καλύτερο φωτογραφικό υλικό του γάμο σας βασισμένο στο δικό σας χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στην εικαστική σύνθεση κάθε σαλονιού. Ακόμη, κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι η προσαρμοσμένη μακέτα που φτιάχνουμε για τα άλμπουμ που δίδονται στους γονείς ή κουμπάρους, δηλαδή το κάθε ένα από αυτά είναι διαφορετικό και βασισμένο στον παραλήπτη του.

Μπορείτε να καλύψετε και το βίντεο του γάμου μας?

Η φιλοσοφία μου στο κομμάτι του γάμου είναι πως όταν ασχολείται κάποιος με ένα μόνο αντικείμενο, γίνεται πολύ καλός και ειδικεύεται σε αυτό, ενώ όταν ασχολείται με πολλά ταυτόχρονα, τότε βρίσκεται σε μια μέτρια κατάσταση. Γι αυτό και έχω αφιερώσει όλη την πρόοδο μου μόνο στον τομέα της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να αποκτήσω εξειδίκευση και τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι, είμαι σε θέση μαζί με τους συνεργάτες μου να εξελισσόμαστε συνεχώς προς το καλύτερο ώστε να επωφεληθείτε από την εξαιρετική ποιότητα δουλειάς σε κάθε μια φωτογραφία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σας προτείνω εξίσου καλούς συναδέλφους που ακολουθούν την ίδια τακτική με εμένα στο Βίντεο, ένας από αυτούς είναι ο Απόστολος Χουλιαράς και δείγμα δουλειάς του θα βρείτε στο:www.imageandsound.gr

Σε τι χρονικό διάστημα παραδίδετε το φωτογραφικό υλικό του γάμου μας?

Ο χρόνος παράδοσης του φωτογραφικού υλικού πρέπει κατά τη γνώμη μας να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να μπορείτε να το απολαύσετε. Γι ‘αυτό το λόγο, η παράδοση γίνεται εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα του γάμου σας.

Ποια είναι η εμβέλεια κάλυψης ενός γάμου?

Πέρα από τα πολύ όμορφα και μαγευτικά τοπία που μπορεί να μας προσφέρει η Ελλάδα κυρίως στα νησιά της όπως: Σαντορίνη, Μύκονο, Σκιάθο , Σκόπελο και πολλά άλλα η εμβέλεια μας είναι σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο. Οι περισσότεροι γάμοι που καλύπτουμε γίνονται στο Πήλιο. Εγώ και οι συνεργάτες μου χάρη στην εμπειρία που κατέχουμε, είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του κάθε γάμου αλλά και το είδος της τελετής ανάλογα με την θρησκεία που ακολουθεί το κάθε ζευγάρι. Για εμάς ο κάθε γάμος είναι μια καινούρια πρόκληση για τη δημιουργία μιας νέας μοναδικής ιστορίας… Της ιστορίας του δικού σας γάμου.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσουμε την ημερομηνία του γάμου μας?

Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά γιατί μια ημερομηνία μπορεί να κλείσει ανά πάσα στιγμή από ζευγάρια που τους άρεσε η δουλειά μας και μας εμπιστεύθηκαν για αυτή την ιδιαίτερη και ανεπανάληπτη στιγμή της ζωής τους. Στην περίπτωση αυτή ισχύει η έκφραση ”όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα”.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες όπως εικονολήπτες ή οργανωτές γάμου?

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ουσιαστικό θέμα για το γάμο σας και μπορεί να καθορίσει όλη την εικόνα και το γενικό αποτέλεσμα εκείνης της ημέρας. Η συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών που θα επιλέξετε πρέπει να είναι αρμονική και άκρως αποδοτική. Θα πρέπει να λειτουργήσουν όλα σωστά και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μετά από συνεννόηση όλων των συντελεστών που θα συμμετέχουν  στην υλοποίηση του γάμου σας.