Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια και κριτικές πελατών μας.

Θανάση σ’ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άριστη συνεργασία που είχαμε στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Οι φωτογραφίες και το άλμπουμ ήταν καταπληκτικά και θα μας θυμίζουν το πόσο όμορφα περάσαμε! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις δημιουργικά την υπέροχη δουλειά σου!

Θανάσης, Εύη

Θανάση, σου ευχόμαστε να αποτυπώνεις τις ομορφότερες στιγμές στις ζωές των ανθρώπων,τα πιο εκφραστικά τους βλέμματα και τα πιο γλυκά και αληθινά τους χαμόγελα..
Σε κάθε σου δουλειά να βάζεις την όρεξη και το μεράκι των πρώτων χρόνων δουλειάς , αλλά και την εμπειρία των χρόνων που μαζεύονται. Σε ευχαριστούμε που έκανες την αγάπη μας εικόνα.!

Φώτης, Άσπα

Αγαπημένε μας Θανάση, σε ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία, τόσ σε επίπεδο υλικού όσο και σε προσωπικό! Την ημέρα του γάμου και της φωτογράφησης μας εξασφάλισες το καλύτερο περιβάλλον με χιούμορ αλλά και με την ασφάλεια του επαγγελματισμού σου! Με την παράδοση του άλμπουμ συνειδητοποιήσαμε πόσο κατάφερες να αναδείξεις την ομορφιά και να καλύψεις λάθη που μας είχαν ξεφύγει. Χάρη σε εσένα κάθε φορά που θα το ξεφυλλίζουμε θα μας κατακλύζουν αναμνήσεις των πιο ευτυχισμένων στιγμών. Σε ευχαριστούμε Καλλιτέχνη και Επαγγελματία! Ευχόμαστε να ξανασυνεργαστούμε σύντομα…

Μάνος, Ναζία

Είναι φορές που τα λόγια είναι περιττά, ειδικά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις…Θανάση, έχουμε να σου πούμε πως ό,τι δουλειά πήραμε στα χέρια μας από εσένα άγγιξε την “τελειότητα”. Και όχι μόνο η δουλειά σου αλλά και πολλά άλλα, όπως ο χαρακτήρας και το ήθος σου σε όλη τη διάρκεια του γάμου. Ο Θεός να σου δίνει τις τριπλάσιες δουλειές και χαρές και συνέχισε τον αγώνα σου με την ίδια διάθεση και όρεξη και θα δεις τ’αποτελέσματα!  Σ’ευχαριστούμε  πραγματικά  μέσα απ’την καρδιά μας για ό,τι έχεις κάνει για εμάς!!! Σ’αγαπάμε πολύ και σε θαυμάζουμε..

Παναγιώτης, Όλγα

Θανάση σε ευχαριστούμε πολύ για όλα…Είσαι μοναδικός στη δουλειά σου και πρώτα από όλα φοβερό παιδί. Η συνεργασία μας θεωρούμε οτι ήταν άψογη. Κατά την διάρκεια του γάμου ήσουν πολύ διακριτικός και δεν μας έφερες καθόλου σε δύσκολη θέση και αμηχανία. Τώρα όσο για το αποτέλεσμα ήμασταν απόλυτα σίγουροι οτι δεν θα ήταν κάτι λιγότερο από τέλειο. Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα. Έχεις τη θετική μας ενέργεια. Ελπίζω να μη μας ξεχάσεις γιατί έρχονται κι άλλα ωραία.. 🙂 🙂

Αποστόλης, Αμαλία

Σ’ ευχαριστούμε για τη φανταστική δουλειά που έκανες στο γάμο μας και στη βάπτιση του γιού μας. Η επιμέλεια και η αφοσίωση που έδειξες στις δύο σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας , αποτυπώθηκαν στο χαρτί και έδωσαν χειροπιαστή μορφή στις  αναμνήσεις μας. Διατήρησε τη σπίθα και το πάθος στη δουλειά σου. Μείνε πάντα τόσο δημιουργικός όπως είσαι και τώρα.

Γιάννης, Γεωργία, Γιώργος

Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια και όλοι σου λένε τα καλύτερα! ”Σε ευχαριστούμε…ήταν όλα τέλεια”κλπ. Εγω έχω ένα να σου πω…Τώρα που μας έκανες να σε αγαπήσουμε …ΚΑΗΚΕΣ!!!! Χίλια ευχαριστώ για όλα..

Γιάννης, Εφη

Αγόρι, σε ευχαριστούμε για τς υπέροχες στιγμές που μας κράτησες για πάντα ζωντανές μέσα απο τις υπέροχες φωτογραφίες σου. Ευχόμαστε να μοιραστείς όλες μας τις στιγμές ως φωτογράφος και φίλος.!

Αχιλλέας, Δήμητρα

Απευθύνομαι σε όλους τους επίδοξους γαμπρούς και νύφες…Διαλέξτε τον θανάση για φωτογράφο στον γάμο σας. Εγγυημένη επιλογή !!!! Θανάση σε ευχαριστούμε για τις άψογες φωτογραφίες και σου ευχόμαστε επαγγελματική επιτυχία!

Μάνος, Ασπα

Σε ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική σου δουλειά!!! Σου ευχόμαστε ολόθερμα να έχεις την ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον!!! ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά σύντομα στη βάπτιση του μωρού μας γιατί πραγματικά η δουλειά σου ήταν τέλεια… Καλές δουλειες!!!

Σωτήρης, Βίκυ

Αγαπημένε μας φίλε θανάση, πρώτα απ’όλα θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το τόσο τέλειο αποτέλεσμα που πήραμε στα χέρια μας. Το άλμπουμ ξεπέρασε κάθε περίεργη φαντασίωση μας και κάθε προσδοκία μας. Το πιο υπέροχο άλμπουμ που θα μπορούσες να μας φτιάξεις. Άψογη δουλειά, επαγγελματισμός στα 100%, πεντακάθαρες εικόνες και το πιο σημαντικό…το συναίσθημα που βγάζει κάθε φωτογραφία είναι μοναδικό. Ένα σου λέω, συγκινούμε κάθε φορά που το ξεφυλλίζω.. Είναι απλά υπέροχο. Συνέχισε έτσι φίλε μας και ειναι σίγουρο ότι θα ανέβεις πολύ ψηλά!! Σε ευχαριστούμε!!!!!!!

Τρύφων, Γλυκερία

Θανάση σε ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία!
Ο επαγγελματισμός σου, η ειλικρίνεια σου και η καθαρότητα του χαρακτήρα σου μας προέτρεψε να σε επιλέξουμε! Το άψογο αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και δικαίωσε την επιλογή μας! Χάρη σε εσένα, μια από τις πιο σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη! Ελπίζουμε σύντομα να συνεργαστούμε και πάλι…

Ανδρέας, Μαρία

Καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ που αποτύπωσες μέσα από την δική σου ματιά τη στιγμή της βάπτισης της κόρης μας. Συνέχισε να το κάνεις με αυτό τον μοναδικό σου τρόπο και να κάνεις ευτυχισμένους γονείς όπως έκανες και εμάς. Ευχόμαστε να είσαι γερός και ευτυχισμένος κι εσύ και πάντα τόσο δημιουργικός και ταλαντούχος.

Δημήτρης, Μαρία

Θανάση, σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά σου, συνέπειά σου και το υπέροχο αποτέλεσμα σε ό,τι έφτιαξες για τον γάμο μας!!! Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είσαι πάντα τόσο δημιουργικός κι έτσι η κάθε δουλειά σου να συντροφεύουν σε όμορφα ταξίδια αναμνήσεων τον καθένα ξεχωριστά,μέσα από τις φωτογραφίες σου…!!

Μάριος, Κατερίνα

Σ’ευχαριστούμε που αποτύπωσες με τον πιο όμορφο τρόπο την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας! Σου ευχόμαστε όμορφες και δημιουργικές στιγμές,μοναδικές όπως εσύ ξέρεις!!

Κωνσταντίνος, Σίσσυ

Ήταν όλα υπέροχα,ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φωτογράφιση, ήταν τέλεια. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον πιο κατάλληλο φωτογράφο. Καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες.

Γιάννης, Μαρίνα

Περάσαμε τέλεια! Θανάση σε ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά σου,για τον χρόνο σου και την φωτογραφική σου ματιά, που μετέτρεψες τις προσωπικές μας στιγμές σε μια ανάμνηση με πολλά χαμόγελα” Να συνεχίσεις να δουλεύεις με πάθος γιατί το αποτέλεσμα σου βγαίνει και είναι δυνατό!

Λεωνίδας, Μαρία

Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι πρωτότυπο να γράψω μα νομίζω ένα τεράστιο ευχαριστώ τα περικλείει όλα. Ευχαριστούμε πολύ για το καταπληκτικό αποτέλεσμα της δουλειάς σου,για την ζεστή προσέγγιση και την φιλική συνεργασία και φυσικά για τον άψογο επαγγελματισμό σου. Να ξέρεις θα ξανά συνεργαστούμε δεν γλυτώνεις εύκολα από εμάς. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Δημήτρης, Μαρία

Θανάση, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!
Κυρίως για την επιμονή και το εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!!
να είσαι πάντα γερός,ανήσυχος και δημιουργικός!!

Χρήστος, Κατερίνα

Θανάση σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Η δουλειά σου είναι εξαιρετική. Μας άφησες τις καλύτερες εντυπώσεις. Περάσαμε τέλεια τόσο στο γάμο, όσο και στο next day. Αν γυρνάγαμε τον χρόνο πίσω, πάλι την ίδια επιλογή θα κάναμε Σ’ ευχαριστούμε!!!!!!!!

Θέμης, Χρύσα

Θαναση είμαστε χαρούμενοι για την γνωριμία και την άψογη συνεργασία μαζί σου!!! Ευχαριστούμε για την συνέπεια, την διακριτικότητα και τον επαγγελματισμό σου, στοιχεία που σε διακρίνουν τόσο στη δουλειά σου, όσο και ως άνθρωπο. Πραγματικά περάσαμε υπέροχα την ημέρα του γάμου μας, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και μέσα από το φακό σου!!! Και πάλι ευχαριστούμε πολύ!

Ισίδωρος, Σταυρούλα