Το Live the FairyΤale είναι μια ιδιαίτερη καινοτομία στη φωτογραφία γάμου αποκλειστικά από την Creative-APhotography και τον φωτογράφο Αθανάσιο Παπαγεωργίου. Μέσα λοιπόν από ατελείωτη διάθεση κάθε μοντέρνου ζευγαριού για φωτογράφιση, την μοναδική επεξεργασία Exclusive φωτογραφιών αλλά και τα μαγικά χέρια της MakeUp artist Μάχη Τριαντάρη, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Επιλέγοντας την υπηρεσία ”Live the FairyΤale” μπορεί ο κάθε ένας να ζήσει το γάμο του σαν ένα παραμύθι και αυτό να μείνει για πάντα αποτυπωμένο στις σελίδες ενός ”μαγικού” βιβλίου! Έτσι λοιπόν με τον Γιάννη και τη Βασιλική ζήσαμε μαζί το παραμύθι και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας…

Couple: Giannis & Basiliki

Place: Volos, Greece

Photographer: Athanasios Papageorgiou

Make Up: Machi Triantari

”…Ξαφνικά ο Γιάννης έβγαλε από το σακάκι του ένα ανθισμένο τριαντάφυλλο στα χρώματα του ερωτισμού που υπήρχε ανάμεσα τους και το έδωσε στην αγαπημένη του Βασιλική…”

”…Άρχισαν να κυνηγιούνται μέσα στο δάσος σαν δύο ευτυχισμένοι έφηβοι. Πίστευαν πως τίποτα δεν θα μπορούσε να τους χαλάσει αυτή τη μοναδική στιγμή…”

”…ο Γιάννης ξαφνικά χάθηκε μέσα στο απέραντο δάσος με τα αμέτρητα δέντρα. Έτσι η Βασιλική άρχισε να τον αναζητάει απεγνωσμένα…”

”…δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ψάχνει για την αγάπη της, η οποία βρισκόταν μόνο στα μάτια του Γιάννη…”

”…η Βασιλική βρέθηκε ξαφνικά σε ένα μονοπάτι στο οποίο όμως δεν ήταν μόνη της. Ήταν μια περίεργη γριούλα που την πλησίαζε σιγά-σιγά. Το τριαντάφυλλο που της είχε χαρίσει ο Γιάννης άρχισε να μαραίνεται…”

”…Ένας δυνατός άνεμος διαπέρασε το σκοτεινό μονοπάτι στο οποίο συναντήθηκαν η Βασιλική και η μυστηριώδης γριούλα. Όλα άλλαξαν μέσα στο ηλιόλουστο δασάκι, ακόμη και ο καιρός…”

”…η περίεργη γριούλα στράφηκε προς τη Βασιλική με μια επιβλητική έκφραση στο πρόσωπο και με κούραση στη φωνή της είπε: ”Πάρε αυτό το μαγεμένο μήλο και μόλις το φας, θα ανοίξει αμέσως ο δρόμος για την αληθινή σου αγάπη…”