1) Επιλέξτε για την προετοιμασία γαμπρού ή νύφης  ένα πολύ όμορφο και φωτεινό δωμάτιο. Αυτό είναι κάτι που θα απογειώσει τις εικόνες του γάμου σας στη διάρκεια της ετοιμασίας, μιας και ο περιβάλλων χώρος θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα γεγονότα που θα συμβούν εκείνη τη στιγμή.

2) Μην διστάσετε να επιλέξετε κάποιον έμπειρο και κορυφαίο make up artist που θα χρησιμοποιήσει τα καλύτερα υλικά και τεχνικές που θα αναδείξουν την ομορφιά σας. Το νυφικό μακιγιάζ θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την μοναδική αυτή ημέρα.

3) Η επιλογή του νυφικού να είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Φορέστε αρκετά νυφικά μέχρι να βρείτε το κατάλληλο που θα αναδείξει την ομορφιά του σώματος και της σιλουέτας σας. Μην επιλέξετε κάτι που δεν θα σας κάνει το ”κλικ”. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε περηφάνια για τον εαυτό σας σε κάθε στιγμή του γάμου.

4) Επιλέξτε στολισμό της εκκλησίας που να προσδιορίζει το χαρακτήρα σας. Σκεφθείτε πως το άλμπουμ του γάμου σας θα είναι προσαρμοσμένο στα δικά σας δεδομένα και το δικό σας  στυλ, οπότε καλό είναι και ο στολισμός του γάμου σας μέσα από τα χρώματα αλλά και το στήσιμο να περιγράφουν τον δικό σας εσωτερικό κόσμο.

 5) Διαλέξτε ένα  πρωτότυπο  μεταφορικό μέσο για να πάτε στην εκκλησία. Όλοι οι  καλεσμένοι  περιμένουν να  δουν  το γαμπρό και τη νύφη να φθάνει στο χώρο της τελετής και να ζήσουν μαζί τους τη χαρά της στιγμής. Κάντε λοιπόν τη διαφορά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και δίνοντας έτσι θέμα στο φωτογράφο.

6) Προσκαλέστε φίλους και συγγενικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στις ετοιμασίες και ταυτόχρονα θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και οικεία μαζί τους καθ όλη την διάρκεια εκείνης της σημαντικής ημέρας.

7) Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης μετά το Μυστήριο, πείτε στον κουμπάρο/α να έρθει μαζί σας. Το να έχετε κάποιο οικείο πρόσωπο κοντά σας την ώρα της φωτογράφισης είναι ένας παράγοντας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και ευχάριστα αποτυπώνοντας έτσι αστείες και αυθόρμητες στιγμές.

8) Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για τον αριθμό ατόμων που έχετε καλέσει. Το να κλείσετε ένα χώρο δεξιώσεων που  χωράει  πολλά περισσότερα άτομα απ’ ότι έχετε καλέσει, είναι κάτι που θα φανεί άσχημα στις εικόνες, ενώ  αν  κλείσετε  σε ένα ‘’κέντρο’’ ή ξενοδοχείο για τον αντίστοιχο αριθμό καλεσμένων σας τότε αυτό που θα φανεί στις φωτογραφίες θα είναι ένας εντυπωσιακά γεμάτος χώρος!

9) Επιλέξτε τον κατάλληλο Dj ή  ορχήστρα. Ο παράγοντας μουσική είναι αυτός που μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει το  πάρτυ  σε έναν γάμο. Διαλέξτε προσεκτικά τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων σας γιατί εκείνοι είναι που θα δώσουν το  πιο  ξέφρενο,  αστείο, φευγάτο και γεμάτο γκριμάτσες υλικό στο φωτογράφο σας.

10) Εάν έχετε τη διάθεση και το χρόνο να  ντυθείτε  ξανά νύφη και γαμπρός, τότε κάντε μια  NextDay  φωτογράφιση. Επιλέξτε μαζί με το φωτογράφο σας μια όμορφη τοποθεσία που μπορεί να σας προσφέρει υπέροχες γαμήλιες εικόνες. Από κοντινά μέρη όπως το  Πήλιο,  μέχρι και το εξωτερικό. Εκεί ο φωτογράφος θα έχει τη δυνατότητα να δώσει όλο τον καλλιτεχνικό του εαυτό και να υλοποιήσει τις πιο  πρωτότυπες  ιδέες γάμου.

+1) Αποκτήστε καλή χημεία με τον φωτογράφο σας. Θα είναι αυτός που θα σας ακολουθεί όλη τη διάρκεια της ημέρας,  γι  αυτό καλό είναι να τον αισθάνεστε σαν δικό σας άνθρωπο. Αν δεν ‘’δέσετε’’ μαζί του από την αρχή, τότε καλύτερα να μην βιαστείτε να  συνεργαστείτε μαζί του. Αν δεν μπορέσει ο ίδιος να σας κάνει να νιώθετε άνετα μαζί του  τότε  σίγουρα δεν θα αποκτήσετε ποτέ το αυθόρμητο, επιθυμητό υλικό που φαντάζεστε. Ακόμη μην ξεχνάτε ότι οι φωτογραφίες και το άλμπουμ θα ξαναζωντανεύουν τις αναμνήσεις σας, γι  αυτό επενδύστε σε έναν καλό και σωστό φωτογράφο που θα αναδείξει στον μέγιστο βαθμό όλα αυτά  τα οποία ετοιμάσατε για εκείνη τη  μέρα…